RAWIEN'S SURINAAMSE BROODJES

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 32 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rawien's Surinaamse Broodjes. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 13:31 Lekker! We hebben nu al twee dagen achter elkaar besteld. Broodje Pom is een aanrader.
31 mei 2024 om 7:19 De bami was super!Deze bami is mijn favoriet. Een vd beste v Den Haag!
15 mei 2024 om 16:09 Na zo een lange tijd weer besteld,maar helaas jammer genoeg in plaats tjauwmin hebben ze dunne bami gemaakt.steeds krijg ik weer wat anders volgende keer ga ik klacht indienen qua smaak valt steeds minder.hopelijk letten ze hierop dat alles duur is
5 mei 2024 om 15:29 Kip erg flauw, roti smaakloos. Broodje pom pittig maar weinig smaak. Eerste en tevens laatste keer dat ik hier wat heb besteld
30 apr 2024 om 13:41 pas al een paar keren besteld,maar deze keer is kwaliteit 2 sterren .nasi rijst was nog niet goed gekookt tjauwmin krijg je normaal rood gekruid vlees .jammer niet deze keer.klein beetje zoutig .jammer je betaald zo duur Rawien restaurant opletten
29 apr 2024 om 12:41 Ht eten zoals altijd lekker.er was een haar in de vlees.opvallend is dat ze een stuk vlees Mt rode kruiden in twee stukken hebben gedeeld in twee bakjes ...dat is wel teleurstelling.hopelijk letten hierop ze .
25 apr 2024 om 21:38 Voor de vierde keer besteld ,ja het eten is super heerlijk bij Rawien restaurant. lekker eten.ik bestelde elders bij nasi kromo ook .bij deze restaurant is ht 100.%teveel zout .ik ga nooit daar bestellen.liever bij Rawien restaurant100%
24 apr 2024 om 13:59 Eerst bestelde ik bij Warung kromo maar nooit meer bij Warung kromo teveel 10 keer zout teveel , gelukkig eindelijk de derde keer bij Rawien besteld qua smaak en Het eten is heerlijk en lekker bij Rawien 5 sterren .
18 apr 2024 om 19:49 Top
8 apr 2024 om 2:27 Al 2 x besteld en ik moet zeggen echt heerlukk eten! De Javaanse Bami met kip is een dikke aanrader! Ook de Sauto super lekker. En de broodjes zeer goed belegd ze doen zeker niet zuinig met vlees! Al met al een topper! Vriendelijke,eerlijke eigenaar.
4 apr 2024 om 21:21 Top restaurant! Inmiddels na een aantal keer de broodje kip kerrie, nasi kip, nasi garnalen, dawet en saoto gegeten. Alles heeft een geweldige kwaliteit, smaakt zeer goed en staat zeker weten binnenkort weer op ons menu! Hele lieve eigenaren ook
4 apr 2024 om 10:34 Al twee keten besteld .Het eten is heerlijk tjauwmin en bami ,maar graag meer sambal en bij kopen.